Huma_kus34 Kızlar benim aılemden dolayı genetik ama benim fazla mor kahve rengi oldu göz halkalarım yani bunun caresını bılen duyan nebılıyım ne iyi gelir getckten çok sıkıldım hastalıklı gibi görünüyorum 😔
Show_must_go_on Huma_kus34 Eşimin vardı ışık dolgusu yaptırıyoruz düzenli cidden mükemmel bir etkisi oluyor başka türlü neler denediysek geçmedi o da genetik
Aysegiray Canım cilde kantaron yağı duydum bende 1 aydır düzenli sürüyorum cildime iyi geldi ama senin siyahlıkların için etkili olur mu bilemiyorum istersen dene çünkü bi çok faydası var
Huma_kus34 Aysegiray bende var pişik için kızıma kullanıyorum kırmızı kantoron mu bende sivilce yok kumral bırıyım ama kararmalar beni mahvetti
Aysegiray Huma_kus34 bendeki organik kırmızı bir yağ sivilce sorunum yok hafif güneş ve doğum lekelerim vardı onlara iyi geldi
Show_must_go_on Huma_kus34 esteworld diye bir güzellik merkezinde yaptırıyor güzel indirimleri de oluyor özel günlerde falan
Show_must_go_on Huma_kus34 altunizade de yaptırıyor canım ama şubeleri var bak istersen sana yakın olanı bulursun