Dnzgktg2022 Seka26 genel mukus görünüyorsa bağırsak enfeksiyon diyor bizde mukuslu kakadan gittik hastaneye öyle söylediler
findikbrnlu0_ Seka26 benim doktorumda bağırsakları senin yediklerine alışmaya çalışıyor mukus normal dedi
Dnzgktg2022 Seka26 bizdede 2 kere falan yapti bende gözlemliyorum hala doktor tekrar olursa getir dedi çünkü
17zeynep Seka26 mukuslu derken sanki böyle sümüksü bir yapımı? 2 aylığız bizim kakamızda çok sıvık ve sümüksü gibi, mukuslu kakayı genelde alerjik bebeklerde söylüyorlar korkuyorum
Seka26 17zeynep sanki böyle afedersiniz ama balgam seklindeydi iki parça halinde ilkinde ikincide tek parça halindeydi
findikbrnlu0_ Seka26 benim oğlum da 2 ay 11 günlük sonradan olmuştu 4 5 gün sürdü geçti bi doktora götürün isterseniz bide kanlıydi bizimki eğer kanlı olursa alerji oluyormuş
Seka26 findikbrnlu0_ kan yok şükür bugün ki bezinde çıkmadı hiç eğer tekrar olursa pazartesi götürürüm
Bukrelinam Seka26 bende ilk görünce çok korkmuştum 2 aylıkken görmüştüm arastrdm internet okdr korkunç şeyler yazıyor bağırsak enfeksiyonun vs ama kan yoksa arada yapabilir çok normalmiş bu durum takip edin