Roza_dilan Kızım bir buçuk aylık bir aydır dol gözünde çapaklanma oluyor çocuk doktoru bir damla verdi bir hafta kullan dedi ama geçmedi ne yapmalıyım
Lylozzd Roza_dilan tobsin mi verdiler? Bizim de geçmiyor bir türlü bu damla da antibiyotikliymiş bayadır kullanıyorum ama ne kadar kullanılabilir bilmiyorum bekliyim burda. Bizim ilk olduğunda göz kapakları yapışıyordu birbirşne şimdi sadece çapak oluyor ama hep solda oluyor
Heaven Roza_dilan bence bir göz doktoruna götürün biz 2 bucuk aylıkken gitmiştik rutin kontrolde soruyor zaten capaklanma var mı diye yardımcı olacaklardır
Ipek222 Roza_dilan aynı durumdaydık kesinlikle masaj göz yaşı kanalına masaj yapın videoları var izleyin günde 4 kere yapıyodum ben resmen yaptıkça iltihap çıkıyordu sonra zamanla geçti hiçbir damla ya da ilaç işe yaramadı
Asel_suna Mehmetmoms annemde bana öyle demişti ama sütümüzün içindekiler zararlı bakterileri öldürdüğü gibi yararlı bakterileride öldürüyormuş doktorumuz kaynatılmış soğumuş su ve bebek pamuğuyla sil demişti
Poyrazin_annesii Bu aralar herkeste bi göz capaklanması göz nezlesı var . Suan bnmde gozum aynı. Benegımde ılk oldu bn onun gozune çaylı pansuman yaptm gectı ama smdı bana septim. Kendıme çaylı pansuman yapıyrm smdı
Mehmetmoms Asel_suna ay valla ne varsa eski bilgilerde var diye düşünüyorum sütle sildiğim zaman hemen geçiyor
Lalalac Bizimde oyle. Damla ise yaramadi. Goz doktoruna git dedi 1 aylik bebegim. Persembe gunu goturecegim. Buyuk ihtimal masaj diyecek.