momandad_16 Çocuklar için olan atıştırmalıklardan bebeğine veren var mı 19 aylık oğlum alıp denemeyi düşünüyorum bebeği severek yiyen var mı en önemlisi sağlıklı mı çocuklarımız için markettekilerden sağlıklı olduğunu düşünüyorum ben açıkçası ama bilemedim gene de alıp deneyen varsa yardımcı olabilir mi
Azyef momandad_16 ben bebegıme 1 yasından bellı bu atıstırmalıklarsan stok yapıyorum e ebebekten degılde indirimde olduklarında migrostan humm markasının kurabıyesını A101den züberin hurmalı barını yıne zuberın 50gramlık pketlerde atıstırmalıkarını yine a101den karabugday patlagını süreklı yedırıyorum .hıç bırını alamadım diyelım şok ya da a101e grissiniler gelıyor temız icerikli yine onları alıyorum
basakhanim34 momandad_16 gerberin yulaflı havuçlu soğanlı organik cipsleri var fırınlanmış. Onlardan kullanıyorum. Bi de Züber kids gofretleri var gayet sağlıklı, kakao muz hindiba kökü hurma fındık içeriyor.
momandad_16 CizerBirAnne ay pardon ya 1 buçuk yaşında 😂 çocuğa yemek yedirirken yazdım da kafam dağılmış yazarken😂
CizerBirAnne momandad_16 ayy ben de bi an noluyor dedim 😄 hangi atıştırmalıklar mesela? Bazısının içinde şeker olabiliyor, eğer şeker varsa uygun olmaz.
momandad_16 CizerBirAnne valla hiç almadım. O yüzden içeriklerini bilmiyorum ama meyvelerle tadlandırılmış olanları gördüm internet sitesinde
momandad_16 HtcAzra bende almak istedim illa istiyor abur cubur manketten alıp yedirmek istemiyorum bende
Tombikdonerartikcokpahali Onlardan hiç denemedim fakat benim kızım da 19 aylık, genelde her hafta değişik bir kurabiye yaparız 😂 kızım çok beğeniyor abur cubur ihtiyaç hiç duymadı birtek lolipop seviyor onu da iki yalayıp atar heves.😁
momandad_16 Tombikdonerartikcokpahali bizimki seviyor ya ananesi sağolsun her gittiğimizde alır yedirir yedirme diyorum ama yok dinlemiyor şimdi doktorda yasakladı pişik yapıyor yediremez 😅