Birbebekkkbircicek Bir ayda diyetle 3 kilo verdim sadece 79 la başladım 76 yım arada kaçamak yapıyorum tabi, amabisiklet var evde onu sürüyorum her gün yarım saat bu da etkili olur mu sıkılaşmak için
Ayazinannesiseyda Birbebekkkbircicek ben de eliptik bisiklet aldım yeni dört gündür kullanıyorum düzenli kullanımda işte yarar bence yirmi dk gündüz on dk akşam yapıyorum
Birbebekkkbircicek Ayazinannesiseyda onun faydası yap yakımı 25. Dk dan sonra başlıyormuş ben de o yüzden 30 dk bi anda yapıyorum
aylinbb Birbebekkkbircicek maalesef 25 dk sonra yağ yakımı başlıyor diye bir şey yok. kalori açığı oluşturmazsanız 50 dakikada sürseniz yağ yakımı olmaz. depolanan yağın yakılması için vücudun tükettiğinden çok harcaması lazım. spor kilo vermenin %20si. zaten vücudunuz iç organlarınızı çalıştırmak için bir hayli kalori harcıyor tükettiğiniz kalori daha az olursa otomatik yakar. ayda 3 kilo vermek iyi bir rakam beklenen ortalama haftada yarım kilodur. google da tdee calculator diye aratıp tüketmeniz gereken kaloriyi ve ihtiyacınız olan makrolara bakabilirsiniz.
Birbebekkkbircicek aylinbb tabiki yarım saatte yaktığım kalori 150 şaka gibi cidden 😟 150 kalori küçücük çikolata tabi 😂 ama benim istediğim aslınd akilodna ziyade sıkılaştırması bisikletin çünkü ben zaten diyetle kilo veriyorum 🙏 sıkılaştırır mı acaba
Birbebekkkbircicek aylinbb bu arada baktım 1983 kaloiri çıktı bu kadar kalori alırsam zayıflar mıyım çok. Gibi geldi😀
aylinbb Birbebekkkbircicek elbette ama youtube üzerinden pilates de deneyebilirsiniz. bu arada yarım saat bisiklet bir çikolataya bedel diye düşünmeyin sakın bu birçok yeme bozukluğunun kapısını aralayan bir cümle. sizin zaten vücudunuz minimum 2000 kalori yakıyor günlük :) 1500-1600 kalori tüketseniz çok güzel zayıflarsınız. bunun için de illa ki zaman zaman çikolata da olacak
aylinbb Birbebekkkbircicek 1983 kalori sizin stabil kalmak için ihtiyacınız olan kaloridir. hareketliliği ne seçtiniz? eğer günde 5000 adım ve üstü atıyorsanız lightly active demeniz lazım.
aylinbb benim için mesela kilomu korumak için 1927 kalori diyor eğer cutting dersem kilo vermem için 1427 kalori diyor