Sukran34 Prima kullanıyorum ama molfixe geçmeyi düşünüyorum bayanlar malum Prima nin fiyatı gittikçe artıyor sizce bişey olur mu?
Bitanesi Sukran34 molfix i hiç sevmedim pütür pütür bişeyler birakıyo sleepy çıktı çıkalı onu kullanıyorum iki yavrumda. Tavsiye ederim yine en sağlıklısı o
Mirayim Sukran34 sleepy ve molfix donusumlu kullaniyorum. Ikisinden de memnunum ama molfix bi tik daha iyi 👍
ygmr gozdeee bende canbebeden memnun kaldim gercekten 3 ve 4 nosunu aldim buyuk oaketler halinde bide moldiks aldim ama onu daha kullanamdim canbebeye gore iyi gibi gelmedi banada
Aliasafin_annesi AselZeynepli bende molfix kullanıyorum ama değiştiricem 1 saatte nile değiştirsem taşıyor anlamadım sizin kullandığınızda sızdırma oluyor mu ?
Aliasafin_annesi Sukran34 molfix kullanıyorum ve değiştiricem diğer pakette berbat bi bez oglum çişini yapsa bile taşırıyor anlamadım bi türlü 😤 bende hangisi ıyi diye araştırıyorum ama malum fiyatlar da uçuk
AselZeynepli Aliasafin_annesi yok canim hic sizdirmadi . Ilk baslarda prima kullandim ondan da memnundum ama malum bez fiyatlari ortada . Migrosunkini aldim hem yerli uretim hem primaya felan gore zararli icerik yok
Zuzu Sukran34 bebek özellikle hareketlenmeye başladığı dönemdeyse molfix hiç kullanma derim.Ben de prima pahalı diye kullanayım dedim mahvetti bizi.Mecburen primaya geri döndük 🤦🏻♀️
deletedmom173 Sukran34 molfix fiyatına ve adına göre berbat bir bez bebeğimin poposu fena derecede pişik oldu kesinlikle tavsiye etmiyorum
sarem55 Sukran34 ben molfixe 3 numara ile basladim.prima kullaniyodum fiuatlar artinca gecmek zorunda kaldik. 3 evet sert biraz ama 4 gayet iyi hatta bana primadan bile esnek rahat geldi. bu zamana kadarda sizdirma puturlenme filan hicbisey yasamadim.
sarem55 pisik olayai bebekten beebege degisir. premium carede bile pisik olan bebek var. o cilt yapisiyla alakali
Aysenur42 Prima kullanıyordum içeriğindeki maddeleri öğrenince paketini bile bitirmedim. Migrosun bezi Minies’e geçtim. 1 aydır kullanıyorum pişik, sızdırma hiç yapmadı. İçeriği de temiz. Ama bebekten bebeğe değişir tabii. Fiyatı çok uygun alıp deneyebilirsiniz.