Ceylinadam5 Merhabalar kızlar yine ben cahil ve küçük anne olmak zormuş ya 😅herşeyi dört dörtlük olsun istiyorsun ama bazı şeyleri bilemiyorsun.neyse soeum şu ki bebeğimi çoraplamı yatırmalıÿım çorapsızmı (geceleri uyku tulumu giydiriyorum)
Cocolingo Ceylinadam5 gece soğuk günlerde bileğini sıkmayacak geniş bir çorap giydiriyorum birde korkuyorum deprem olurda aniden çıkarsak diye, gündüz uykusunu çorapsız uyuyor
kucukprensinannesi Ceylinadam5 uyku tulumu ayaklıysa ekstra bi çorap giydirmiyorum ayaksızsa bileğini sıkmayan bir çorap giydiriyorum
Kzorlu Bende gaz problemimiz bitti sonra çorapsız yatırmaya başladım,4,5-5 aylıktan beri çorapsız yatıyor
kitapkurdubebeninanasi Ceylinadam5 ben bu zamana kadar hep çorapsız yatirirdim geçen hastalanmayancocuk sayfasında çoraplı yatırılması gerektiğini sebeplerini gördüm çoraplı yatiriyorum
menek16 Ceylinadam5 gece de gündüz de çorapsız gece uyku tulumu giydiriyorum ilk bi kaç gün kontrol ettim herhangi sogukluk vs yoktu ısı iyi oldugu için çorapsız devam hoş ben giydirmek istesem de o çorap ayakta asla durmuyo