merve12345ee Yumuşatıcıyı ilk açtığımda kullandığımda çamaşırları mis gibi kokutuyor ama ondan sonraki yıkamalarımda kokusundan eser kalmıyor, nedenini bir türlü anlayamadım sizce neden böyle oluyor ve çamaşırların güzel kokması için ne yapabilirim
Ardenikoo merve12345ee pervolün sıvı deterjanlarını kullanıyorum birde yumoş pembe olandan memnunum kokuları baya kalıcı oluyor böyle
NmalkoC merve12345ee ben perwoll kullanıyordum deterjan yumoşun deterjanını aldım şuan deterjanı bile yumuşatıcı gibi kokuyor cok güzel memnunum bide kapaklarına ben buzdolabı poşeti koyup kapatıyorum sıkıca illaki gidiyor kokusu yoksa yumuşatıcının yumoş olmasına ragmen
merve12345ee Ardenikoo teşekkür ederim 🤩 ben de yumoş kullanıyorum ama perwoll ü deneyeyim ben de deterjan olarak 🌸
Sinem57 buse07 kesinlikle hatta Bn parkelerimi toz alma suyuma da koyuyorum koltuklarımı siliyorum perdelerimi falanda öyle yikiyorum temizlik yapmadığım zaman bile evim tertemiz kokuyor ayrıca oda kokusu kullanmıyorum o yuzden
Sinem57 Shewolff yumoştq hiç iz olmadı bnm parkelerim ama bnmkiler desenli sarı yada köyü renk düz parkeleri bilmiyorum denemek lazim😊