Deletedmom_68 LadyMarmelatte en geç 3 saatte bir değiştiriyorum dolsun dolmasın, yani sabah 9da kalkıp akşam 9da uyusa misal günlük 4 bez değiştiriyorum rutin, kaka hariç bazen yeni değiştirmişken kaka yapıyor arkasından mesela o zaman sayı artıyor
LadyMarmelatte Dondurmalikahve kaka dışında bezi dolu oluyor mu? Çişli bez sayısını nasıl atırabilirim? 😔
LadyMarmelatte Deletedmom_68 kaka dışında bezi dolu oluyor mu? Çişli bez sayısını nasıl atırabilirim? 😔
Deletedmom_68 LadyMarmelatte Yok eskisi gibi aşırı dolu olmuyor. Doktoru kakayla da sıvı atıyor o yüzden çişli bezleri inceleme artık dedi bana. Ki baya da sıvı alıyor
LadyMarmelatte monami_ Çorba yoğurt vs veriyorum ama günlük su miktarı maksimum 120 ml geçmiyor haliyle çişli bezde azalma oldu midesi fazla almıyor siz nasıl yapıyorsunuz acaba detaylıca yazarsanız bana fikir olur
LadyMarmelatte Dondurmalikahve son 1 haftafır hasta normalde dolu dolu kakayla birlikte 4-5 bez diyebilirim kilosu iyi ama tereddütteyim ek gıdadan sonra çişli bez oranı azaldı
LadyMarmelatte Dondurmalikahve yeterince sıvı içtiğini anlamak için sayıyordum ama nasıl olacak ki 🤷🏼♀️