Kalban92 Hipp combiatic kullaniyorduk bebegim yememeye basladi similaca gectik icerigi temiz oldugu icin cok severek yiyor ancak mama hem sanki suyun icinde erimiyor kolayca hem de yesil yapiyor kakasini ayni durumla karsilasan oldu mu??
asocialmom Kalban92 ayni durumla karşılaştık Aptamile geçtik maalesef kakası ayrıca çok çok kötü kokuyordu resmen iğrenmiştim 🤪
Handan57 ElizErva gerçekten oyle mi bizimde oyleydi dün bende üşüttüm cocugu. Die kendi mi parcalyrmm 🙄🤣🤣
Kalban92 ElizErva ben de mamadandir diye dusundum.cunku hippte de ayni sekilde yiyordu ama hippte cok kusmasi oluyodu
fatmakaraca sma verdiğimde de aynı şey olmuştu doktorum sindiremediği içindir dedi benim mama mı değiştirdi, sizde doktorunuza danışın istersenzi
burcusenova bizim kakamız hep sarı, anne sütünde nasılsa mamada da öyle, yeşil neden oluyor acaba, ben mama olarak aptamil veriyorum, amma ile ilgili olabilir belki
selmapinar ikisinide kullanmadım marka olarak ilk kızımda da ikincisinde de aptamil kullanıyorum kaka rengimiz hep sarı normal renkti yani