Ecetrn Merhabalar bebeğimin sosyalleşmesi için 2 yaşında yarım gün kreşe vermek istiyorum orda eğlensin oynasın öğrensin diye. Bu yaşlarda gönderen var mı?
Nur2021 Ecetrn bende istiyorum 2 yasina girince vermeyi, yasadgmiz ilcede kres bile yok 😏 ilce diyolar ama bence kesinlikle köy…
Gzdzeynep Ecetrn 2 yaşında tam gün başlattım ben. benimki mecburiyettendi. öyle olmasa 3 yaşında başlatırdım. bence oyun gruplarına falan baksanız daha güzel sosyalleşmesi için. çünkü küçükler ve başlarda çok zorlanıyorlar.
Dmt-01 Ecetrn ilk zamanlar çok zorlandık gitmek istemiyorum diye ağlıyordu ama alıştıktan sonra haftasonu bile gitmek istiyordu:)
dygmrtt Gzdzeynep merhabalar bende iş sebebiyle vermek zorunda kalacağım. Nasıl adapte olabildi mi yeme içme uyku vs
Ciger Ecetrn yarım gün değil ama oyun gruplarına, atölye çalışmalarına gidebilirsiniz. Kreş için yaş grubu küçük bence 36 aylıklar bile ikinci döneme kadar anca alışıyorlar. Ama bakacak kimse yok bakıcı da pahalı olur derseniz mecbur gönderin tabi.
Ecetrn Ciger aynen öyle diyorum bide küçük bir ilçede yaşıyoruz malesef burda öyle aktiviteler yok keşke olsa öyle yerlere beraber gitsek
Bebegimm1 Ecetrn benmki de 2 yaş 3 aylık kreş için erken bana göre. kendini ifade etmesi ve bezi tamamen bıraktıktan snra olabilir oyun grubuna götürücem kreşe sıcak bakamıyorm hiç.başına bir şey gelmesinden korkuyorm son zamanlarda haberlerde izlediklerimden çok etkilenmiştim
Dmt-01 Nurumm12 ben çalışıyorum oyüzden 2 yaşında vermek zorunda kaldım ama çalışıyor olmasaydım da yine 3 yaşında göndermek istrdim her açıdan çok faydası oluyor
Yorumcu1anne Ecetrn 2 yaş için çok erken değil mi ? Şartlar mecbur değilse eğer. Sosyalleşmesi güzel bir şey ama acele etmeye gerek yok illa ki önüne geçersiniz yaşı el verdiğinde 3 yaştan önce çocuk üzerinde sosyalleşsin diye kreş düşünmeyin derim. Kendini ifade edebiliyor mu
Ecetrn Yorumcu1anne ya çok erken biliyorum ama mecburum kendimi sosyalleşir oyunlar oynar diye avutuyorum yoksa inanın istemem 2 yaşında gitmesini
Dmt-01 Nurumm12 tabi tabi sosyalleşmesine çok katkısı oluyor geçenlerde eline iki kitap almış ben ayşegül oldum diyor:)hem çok mutlu oldum hem duygulandım şuanda 3 yaşında ve öğretmenliğe özeniyor:)
Dmt-01 210719 Evet yarım günde var hatta günlük ödeme yapan yerlerde var fiyatta değişiklik oluyor elbette