Ece61 Kızlar bebeğim 6 ay 15 günlük sütümün yeterli olmadığını düşünüyorum ve günde en azından 1 öğün ek mama vermek istiyorum doktorda yeterli olmadığını düşündüğün zaman pirinç unu ver dedi siz ne veriyorsunuz ? doktora sorarak mı aldınız mamaları ?
Deletedmom_68 Ece61 Ya doktorun tam kayınvalide gibi konuşmuş 🥲 pirinç unu verirsen tok tutar tok olursa az emer az emerse sütün azsa daha da azalır ve biter pirinç unu verme kilo alımı nasıl? göğüslerin eskisi gibi dolu dolu olmaz artık bebek emdikçe gelir o yüzden mi sütünün azaldığını düşündün?
Ece61 Deletedmom_68 regliyken nerdeyse kesilme evresine geliyor sütüm o kadar azalıyor ki doymadığını hissediyorum
Deletedmom_68 Deletedmom_68 Doymadığından eminsen formül süt ver derim. Bi de regl iken sütüm azalıyor diye kendini koşullarsan da azalır süt. Kendini emzirmeyi kesinceye kadar sütün azalmayacağına koşullandır. Cidden işe yarıyor. Süt beyinde biten bir şey bunu ben de deneyimledim. Regl iken azalma yaşamadım hiç.
Ece61 YaseminAren başladık fakat sebzeleri zaten tadımlık aldığından çoğunu tükürüyor biraz yoğurt yiyor sadece