designofflove asli45asya mochi süt toplayıcı var bir türlü kullanamıyorum yani evet sağım yapıyor ama yavaş, ama süt arttırma konusunda yardımcı ysni başlangıçta çok yararı oldu
Tombikdonerartikcokpahali Ben lansinoh kullandım. İki kademesi var. Çok memnun kaldım tavsiye ederim 😊
Elip designofflove Ben hem elektrikli pompa hem de mochi ile denemiş biriyim. Mochi elektrikli pompa kadar sağım yaptı bende. Hem de elektrikli pompadan daha konforlu. Priz,kablo derdi yok. Bebeğimi emzirirken diğer göğsüme takıyordum. Zaman açısından da ben çok bir fark göremedim.
designofflove asli45asya yavaş çünkü yani elektrikli nasıldır bilmiyorum ama mochi yavaş sağıyor belki ben beceremedim
designofflove Elip ben elektrikli kullanmıyorum şuanlık mochi ile yapıyorum evet can acıtmama konusunda çok çok iyi yara varken bile canımı yakmadan sağım yaptım
Reyyansena Elip mochinin hangi model acaba , bende elektrikli lansinoh var bebek bırakmadığı için kullanamıyorum, manuel almayı düşünüyorum
asli45asya designofflove sütünüz çok mu mochi için çekmiyor sadece vakumluyor olan sütü akıtıyor diye duydum sütü az olan için değil yani
designofflove asli45asya evet sütüm iyi şükür yaa ne kadar ters süt varsa sağımın kolay olması gerekmiyor mu 😂 bıraktım artık bilmiyorum ama başlarda biraz kullandım artsın diye işe yaradı