AleynaNur228 ikili tarama testinde problem çıkmazsa üçlü test önerilmiyor. Amniyosentez ben önermem %1 de olsa bebeğin ölüm riski var o riske girmeye değmez. Detaylı ultrasonu yaptırın orada bir şey çıkmaz ise sıkıntı yoktur . o testlerin yanılma ihtimali çok yüksek.
Kızımın kalbinde delik görülmüştü detaylı ultrasonda bana da karından sıvı almamız gerekiyor dediler riski var mı diye sorduğumda %1 gibi küçük bir oran bebeğin kalbinin durma riski olduğunu söyledi profosor denen doktor ve ben o riski göze almayacağım dediğimde sanki senden mal varlığıni istiyoruz imza at yaptır diye tuhaf bir yaklasimda bulunmuştu israrinin sebebi anlaşmalı laboratuvarinda 5 bin lira gibi para ile yapıldığını öğrendim muhtemelen kendisi de kazanacaktı. İstemiyorum diye ısrar edince dönüp eşime parasindan yaptırmıyor eşiniz demişti ne parasından bahsediyorsunuz pardon bebeğimin canını küçük bir oranda olsa riske atamam diye ciktim daha sonra farklı bir doktora gittim bebeğimin kalbinde delik olmadığını varsa bile kapanmıştır demişti aradan sadece bir hafta geçmişti.
Yani demem o ki onu yaptırmayın kalbinizi ferah tutun bebek daha gelişme aşamasında ultrasonunu yaptırın Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah