Ecea0202 Merhaba 38 günlük bebeğim var kanguru kullanabilir miyim yani içine ekstra bir şey koymama gerek var mı yoksa direk Kang oraya yerleştirip göğsüne taşıyabiliyor muyum
Sibelmuc Ecea0202 Yenidogan doneminde sling kullandim ama kangurudan daha çok memnun kaldik.Sling gibi olan yumusak bi kanguru. 6 ya yaklasti hala onu kullaniyorum.Sling bana biraz komplike geldi kanguruyla rahat ediyorum
Ecea0202 Kbr-a eşim almışta merak ettim kullanabilir miyim diye, doğumdan itibaren 4-12 kg arası yazıyor bende hatta eşimle iddalaştm olmaz diye de teşekkür ederim ♥️
Ecea0202 Sibelmuc Sibelmuc kaç aylıkken başladınız bizim 38 günlük ama korkuyorum daha kalça muayenesi yapılmadı
Sibelmuc Ecea0202 kalca muayenesi bizde 3.gün yapıldı 2 haftalıkken sling,5 haftalıkken de kanguruyu kulkandık.Kalça kontrolünden sonra kullansanız daha sağlıklı olur benim fikrim
MeteKaan Doktorumuz kanguru icin erken dedi bende okula giden cocugum var rahat ederim goturup getirirken diye dusundum ama ayak bölgeleri tam gelismedigi icin kalca cikikligina sebep olabiliyormus