acabahamilemiyim Anneler 3 kutu 400 gram son tüketim tarihi ağustos 2023 kutu tanesi 120 tl 2 kutu 800 gram ağustos 2023 kutu tanesi 240 tl SMA optipro satılıktır🎈
Dimitrina_kovaceva acabahamilemiyim aslında bu fiyat harika hepsini alana 280 tl karlı fiyat 😆 hangi sehirdesin ikinci el satışlarda belirtmen gerekiyor o yüzden yazsan iyi olur 🌼 kızım optipro içmiyor üstte kalsın diye yazdım 🌼
acabahamilemiyim Pikapikapikacuuu bana ait değil zaten fiyatı çok uygun tuttum aldığım fiyatın altında koydum
Ebrushkaa acabahamilemiyim bende o fiyata koydum yok dışarıda da aynı fiyat senden niye alsın dedi muhalefetin biri yahu dedim ben zaten o fiyata aldım dedim 2.el dedi dedim açılmamış kutu sıfır ne ikinci eli dedim valla sinirimi bozdu satamadım da mamayi bende de 1 numarasi var 800 gram
acabahamilemiyim Ebrushkaa şu an fiyatı 50 60 tl farkla satılıyıor ben indirim kuponu filan kullanıp aldım evet 2.el zaten şimdiye kadar hep Uygun’a sattım çok şeyi
acabahamilemiyim Meryemekici özelden yazdım canım tel no filan alıp detaylı konuşuruz sana foto da atarım için rahat etsin