dilarakilic Merhaba sevgili anneler, 22 günlük bebeğimde böyle boğazda gıcık gibi bişey var. Sürekli boğazını temizleme ihtiyacı duyuyor ve uykuya bile dalamıyor. Bu durum normal mi yoksa doktora gitmeli miyiz ?
Sedoa_ dilarakilic genzinden hırıltı geliyor mı geliyorsa götürün doktora. Benim kızım da sürekli boğaz temizler hafif ıkınır gibi ses çıkarırdı sonra kendiliğinden geçti dra sormadım ama.
Nunikk2016 dilarakilic suyun içinden cıktıkları için oluyor o hırıltı benim oğlum 45 günlük hala var sordum normal diyor doktor
dilarakilic Sedoa_ evet sanki bişey yemiş içmiş de boğazına takılmış gibi hır hır yapıyo. Öksürük yok ama sürekli ıhım ıhım boğazını temizliyo sanki
Gizem2023 dilarakilic büyük adam gibi boğazını temizlemeye calısıyorss burun tıkanıklığı yüzünden olabilirmiş aynı sey benım bebeğimde de vardı serum fizyolojik verdiler
dilarakilic Sedoa_ ya ateş yok ama sürekli uyanıyor uykusundan. Hep kıvranıyor. Gazı da var o hırıltılı nefesi de.. çözemedim bi türlü :(
dilarakilic Nunikk2016 umarım öyledir. Sanki ilk zamanlar yoktu ya da ben acemilikten çok dikkat edememişim