Mebebe Violeta22 benimde böyleydi şuan 6 aylığız ben akşam 5.6 dam sonra asla uyutmuyorum 9.30 10 gibi gidiyoruz yatağa karnını doyuruyorum sallıyorum bazen direniyor ama uykuya geçiyor denediniz mi yani uykusuz bırakıyorum gece uykusuna geçmeden 3 saat filan zor oluyor huysuzlanıyor ama mecbur böyle çözüm buldum
Buseozdemir Violeta22 suanayagimda hala uyutmaya calisiyorum aglama krizleriyle 1 yasina gircek 1 hafta sonra
Violeta22 Mebebe benimki de uyuyor 3 4 saat uyumayınca ama 1 saat uyuyor uyanıyor kesintisiz gece uykusuna geçmiyor siz nasıl yapıyorsunuz 5 6 dan sonra yatırmayıp kacta unutuyorsunuz ve geceye kadar kesintisiz uyuyor.mu?
Mebebe Violeta22 benimki de bi saat sonra kalkıyor ama sallayarak geri uyutuyorum kesintisiz uyuyor 1saat ayağımda bekliyorum bende bu arada 6aylık olduğumuz için 2.5 3 saat rahat uyanık kalabilirler aylara göre uyanıklık tablosunda da gece uykusundan önce 2.5 -3 saat uyanık kalmalı yazıyor
aslilaylom Gece uykusuna geçerken çok zorlanıyoruz evet ama en geç 8 de kalktığımız zaman 10 gibi gece uykusuna geçebiliyoruz, gündüz uyanıklık süremiz 2 saatten uzun sürerse gece de gündüz de mahvoluyoruz biz
Violeta22 aslilaylom yani ne kadar uzun.surerse uyanıklık süresi uykuya geçiş o.kadar zor mu oluyor yani 2 saati gecirmemek mi lazım
Violeta22 Nareatesss ay çok.zor.arkadaslarimin bebesi dana gibi 8 de yatıyorlar.masallah benimki şuan ayakta
aslilaylom Violeta22 evet benim bebeğim de öyleydi sabah erken uyandırınca erken uyumaya başladık 4 gündür
Nareatesss Violeta22 her bebek için geçerli değil bence ya bizimki için geçerli olmadığı kesin 😁 2 saati geçmeden uyusa da aynı uyumasa da
Melismom07 Baybay night uyku damlası kullanıyoruz çözümü onda bulduk yoksa zombi gibi ayaktayız gece 1lere kadar🤦🏻♀️
Anneoldum35 Az once zor zoruna uyuttugum 3 aylık bebem gıcırtı sesıne uyanıp gozlerını tavana dıktı ,toplam uyuma suresı 5 dk surdu ,genelde 3 ten once uyumuyor😭
Yosunun-annesi Mrb benim kızım 3 aylık ayakta sallayarak uyutuyorum uyumadn önce guzelce emziriyorum sabaha kadar uyuyo