AliArasmoms İyi akşamlar bugün polislere şark görevi geldi malum bebekler ile de deprem bölgeleri insan korkuyor. Sizler hangi şehirleri yazmayı düşünüyorsunuz veya doğu da bulunan arkadaşlar hangi şehirdesiniz. Koşullar nasıl ne durumda bilgi verir misiniz 🙏🙏🙏🙏
bircannnsss AliArasmoms aynı şekilde kafamda deli sorular 3 aylık bebeğim var her yer zaten yangın yeri :( ne yapıcaz hic bilmiyorum
533460 AliArasmoms ipka verecegiz. Her ihtimale karşı makul ve mantıklı bir tercih yapacağız ama onceligimiz ipka bebek oldugu icin yoksa çocuk küçükken yapıp aradan çıkarmak istiyorduk
Elisasmommy AliArasmoms bugün yaptım bende. Diyarbakır, Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Hatay ve Şırnak yazdım. Eşimden boşandım, kızım var 1 yaşında. Ailemin yanına tayin istemiştim 3 ay oldu henüz geleli. Batıdan batıya geldim. Umarım göndermezler….
Alinzi AliArasmoms Bizde İstanbul’da görev yapıyoruz , bizde sıralama olarak 1. Tercih Adıyaman Şanlıurfa Siirt Bingöl Artvin Hakkari Mardin yada Sivas yazacağız . Hayırlısı olur inşallah
AliArasmoms Bir de dedigi 533460 şu durumda tek düşündüğüm şey en azından okul derdi yokken gidip gelmek hayırlısıyla 🙏
AliArasmoms Benim de kafam çok karışık bebeğim daha 8 aylık ve ne kadar da doğru tercih yapmaya çalışsak her yer deprem. 😔