Melikeyucll Hanımlar hayırlı geceler bebeğim 7 aylik kulaklarını deldirmek istiyorum ama canı yanar mı diye korkuyorum da sizler nezaman deldirdiniz ? Ağrı vs oluyor mu sonrasında ☺️
Asyaveannesi04 Melikeyucll deldirmedim, düşünmüyorum da onun bedeni sonuçta ben niye karar vereyim ki
Elferk Melikeyucll benim kızım 11 aylık yaşına girince deldirmek istiyordum doktoruna sorayim dedim ‘ en azından 4 yasindayken olsa kendini bilse daha iyi olur ’ de şimdilik erteledim
Bartu_2022 Melikeyucll ilk kızımı 4 aylıkken deldirmistim hiç bir sorun yaşamadım anlamadı bile 2.kizimi 1 yaşında deldirdim bildiği için elledi sürekli yara oldu çıkarmak zorunda kaldım 4 yaşında tekrar deldirdim 3. Kızım 3 yaşında hala deldirmedim çünkü yaşı geçti artık bence büyüyünce olur
Kerem_k1 Melikeyucll 6. Aydan itibaren deldirmekte bir sorun olmuyor. Ama elleri büyüyünce hep oraya gider. Ya şimdi deldirin yada biraz bekleyin anlayacağı yaşa gelsin öyle deldirin. Sonra oynadığı için kulağıyla yara yapabilir
kasimonbes Melikeyucll burada bir annemiz vardi 4 aylikken deldirmisti. Bende haftaya sorucam doktoruna onay verirse deldiricem yoksa beklicem 😊
Sare_ipek Melikeyucll ilk kizimi 5_6 aylik iken deldirmistim simdi bebisiminkini deldiricem ay sonu nasipse doktorlar kulaklari buyudugu icin kulak memesinde kayma olur diye pek sicak bakmiyolar ama ben kizimda binsorun yasamadim ve hic anlamadi
minikkusannesi Melikeyucll psikolojik olarak 4 yaşından önce deldirmemek gerekiyor. Fiziksel olarak da tüm dişleri çıkana kadar deldirmemek en iyisi çünkü diş ağrısı çekerken kulaklarını çok çekiyor bebekler. Üstelik kendi bedeni kendi kararı olmalı kesinlikle. Kulağını deldirmek ömürlük iz bırakacak.