Alinealoneee Kızlar bir kız bir oğlan çocuğum var yazlık alışveriş yapacağım nereden yapıyorsunuz ? Ve nerelerden kar ediyorsunuz çok para tuttu sepete attımda.Var mu tavsiye.2 çocuk farklı cinsiyet olunca baya pahalı tutuyor maalesef ve ayakkabı tavsiyesi isteyeceğim yazlık ve spor olarak şimdiden teşekkürler tavsiye için
egeninanns Alinealoneee ayakkabıyı geçenlerde aldık flodan 400 tlye geldi . Kendime almam ama çocuğa mecbur ergonomik bişey almaya çalışıyoruz . Kıyafette dolapta sıfır satan satıcılar var ordan alabilirsiniz
Sedakbyk Alinealoneee kıyafet cıvılden yada dolap gardops ordan alıyorum ayakkabı flodan en uygun orası
Balyanaakannesiii Alinealoneee civil e bebek lcw bu ücüne bakıyorum genelde kotonda da yakalarsanız güzel indirimler oluyor bebeğime bende yazlık almaya basladım gecen alt üst takım aldım sortlu 100 lira Lcw da
Alinealoneee Berilsmom13 kupon nereden buluyorsunuz bana da geldi hoşgeldin indiriminden dolayı kupon kabul etmiyor ?
Alinealoneee egeninanns merhaba ben dolaptan çok anlamıyorum şimdi bir kaç parça Bir şey attım sepete nalla satıcılardan birini seçersem öbürü sepetten kaldırılıyor toplu şekilde almıyor muyum başka satıcıdan
Minnakelifim Alinealoneee ilk siparişte oluyor hosgeldin indirimi. O da yine indirim yapıyor. Kupon olmuyor ikinci siparişlerde gelen kuponları kullaniyorsunz
acimavi Alinealoneee ben ebebek ve lcw dan yapıyorum alışverişi, çoğunlukla ebebekten, en uygun oradaydı, şu an ne durumda fiyatlar hiç bilmiyorum. Ayakkabı da vicco marka öneririm, bebeklerin ayak sağlığı için çok iyi
OptimusPrime Alinealoneee Evet ikinci çocuğum erkek ilki kız. Aile de büyük veya başka çocuk olup kıyafet dönecek kimse de yok. İkisine de sürekli yazlık/kışlık kıyafet alıyorum. Lcwaikiki,Trendyol falan alıyorum. Kinicity Baby, lolons Baby buralarda güzel kıyafetler var. Instagram markaminik de çok iyi.