Elisa2202 Kızlar bebeğim 8 aylık 6. Ayından beri ek gıdaya dair hiç bişeyi yemiyor yoğurt meyve sebze çorbalar herşeyi denedim ilk kaşığı alıyor çıkarıyor 2. Kaşığı ağzına bile sokamıyorum sadece anne sütü ile besleniyor ve büyüdüğü için sütüm azaldı artık napcam ben önerilerinizi bekliyorum 😟 ayrıca 8 aylık olmasına rağmen dönmüyor emeklemiyor normal mi bunlar
Meryemdeveci Elisa2202 benimki 11 aylikken bıraktı ek gidayi 15 Aylik olduk zorla 2 kaşık yemek yedirebiliyorum gün içinde
Alptugba Elisa2202 Ayni benim oğlum gibi ayni sekilde daha emeklemiyo donunce de ağlamaya basliyo sinirlenip 🙄
Tugbabu59 Elisa2202 beslenmesine birsey diyemem ama 8 aylık bir bebek dönüyorsa bir doktora gitmenizi tavsiye ederim
Krmbraaa Elisa2202 bizde 8 aylığız biraz hastalanır gibi olmustu galiba iştahı gitti yogurt ya da bisküvi gibi püreleri gene yiyip da katı seyleri yiyesi gelmiyo surekli emmek istiyor o da doyurmuyor bende şaştım kaldım
Alptugba Elisa2202 İştahı konusunda sordum yemiyo icmiyo dedim bizim yapacak biseyimiz yok dedi emekleme konusu nu sormadim 🤔
AlyaBaby Elisa2202 benım kızım 1 yasında sadece yogurt ve meyve püresi yiyor o kadar 🤭 meme ve mama devam