Yasemin38 Ebrusph_ normal canım sadece acıktığı için değil ten teması istediğinde kendini güvende hissettiğinde de emmek ister. Çabuk acıkır çabuk doyar çenesi yorulur dinlenerek emmek ister 😊öğün atlamadan beslenmene dikkat et bol bol su iç günlük 2.5-3 litre kadar ve sık sık emzir bebeğini
dikkatbebekvar Ebrusph_ tamam anne kokusu isteyebilir herkes bunu söylüyor ama sadece bunu düşünmeyin doymuyo olabilecegi ihtimaline de dikkat edin. Cünkü henüz cok kücük cok önemli doyması 😊 mesela emerken yutkundugunu duyuyo musunuz. Yoksa bos mu cekiyor. Sütünüzü sagıp ne kdar geliyor baktınız mı cok önemli annesi bunlar. Ben ilk ay kontrolüme bi gittim sürekli emmek isteyen emen bebegim 500 gr almıs. Doktor en alt sınır dedi. Sok olmsutum. Sizin böyle olmayabilir ama olsun yine de söyleyeyim tecrübe ettiklerimi
Tekins Sadece acliktan degil ki sizi hissetmek, koklamak icin, guvende hissetmek icin de gelir. Cok guzel, tadini cikarin :)
Ebrusph_ İlk gittiğimde doktora 3 günde 120 gr almıştı 3 gün sonra yeniden gittim 250 gr almış 3 günde