Tubiiik Kızım 21 aylık herşeyi normal ama baştan beridir ismine bakmıyor fazlasıyla canımı sıkıyor nedendir nasıl aşarız bulamadım bir türlü çaresini😒
Pikapikapikacuuu Tubiiik benim kızım da adına pek bakmıyor ama kızım bana bak deyince bakıyor. Adını daha benimseyememiş olabilir. (13 aylık bu arada)
momyy_ Tubiiik oğlum 8 aylık doğduğundan beri ismiyle hitap ediyoruz iki aydır fln bakiyo eğer aşkım canım bebegim gibi şeyler soyluyosanuz bakamz
Tubiiik Fgnc1307_ biraz o hatayı yaptık küçükken sonra dikkat ettik ama bir türlü düzelmiyor isminin önüne bişey koyduğumuzda bakıyor bak burda ne var vs gibi ama sadece ismini söyleyip bak dediğimizde bakmıyor aylardır uğraşıyoruz 😒
Nrkzy Tubiiik hayır genelde hep ismini söylüyorum ama bazen bakar bazen bakmaz ama komut alıyor alkış baybay falanda yapar öpücük atar
Tubiiik fadjobe87 hepsi var 3 lü cümleler kuruyor 20 den fazla şarkı biliyor 50 den fazla da hayvan ve renkleri sayıları vs
Tubiiik momyy_ başta ismi dışından herşeyi diyorduk maşaallah sonra dikkat etmeye çalıştık ama düzelme yok
Pikapikapikacuuu Tubiiik o yüzden bakmıyorlar galiba ilerde öğrenirler elbet kafaya takılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum. Konuşması, komut alması normalmiş zaten.