designofflove Merhaba, bir haftalık anneyim henüz:) Dün sağlık ocağından d vitamini verdiler, kullanmaya başladık ama sizin ekstra önereceğiniz bi d vitamini var mı?
edabolukbasi designofflove sağlık ocağının verdiği bizde kabızlık yaptı ocean kullanıyorum çok memnunum
Niluferinoykusu designofflove bizim doktorumuzda sağlık ocağındaki doktorda açıkçası bu verileni kullanma demişti o yüzden biz direk ocean d vitamini 400lükle başladık çok memnun kaldım ama sağlık ocağında verileni kullanmadığım için net birşey söylemek yanlış olur belki iyidir ama bizim doktorumuz önermemişti sağlık ocağındaki aile hekimi de bence de kullanmayın deyince hiç başlamadım ona canım
designofflove kubragozdee yaa benim oğlan da ilk kez bugün gaz çıkarırken zorlandı. gaz problemi için çok erken diye üzülmüştüm demek ki oğluşumu gaz yapmış damla. 😔 iyi ki yazmışım buraya. yarın değiştireceğim hemen
babykalamar designofflove bende 12 gunluk anneyim saglik ocaginin verdigini bir gun kullandim cok fazla sanci yapti oglumda biraktim Hemen ocean d3 aldim bugun ona baslayacagim
designofflove babykalamar ay evet canım baksana benim oğlan da aynı oldu bugün akşam bir türlü uyumadı ne yedim ne içtim diye oturdum düşündüm o kadar.. ben de öyle yapacağım artık yarın ocean alacağım
babykalamar designofflove dun bende ayniydim kuzum hatta dedim 3 damla Bu kadarmi etki eder ediyomus cidden
designofflove babykalamar çok üzüldüm minnacık daha bir haftalık kuzum gaz sancısı çekiyor sağlık ocağındaki ebe yüzünden. kimyon çayı yaptım süte iner rahatlatır inşallah kuzumu, pişman oldum keşke vermeden sorsaymısım buradan.
teachermom07 designofflove çocuk doktorumuz devit3 Önerdi. Piyasada ocean dolaşıyor paraben miktarı düşük olarak ancak bi kanıtları yok bu sadece firmanın söylediği dedi. Devit3 devlet karşılıyor ve doktorun dediğine göre içerdiği paraben aynı şekilde düşükmüş.
babykalamar designofflove evet malesef uzucu ama cokda uzulme kuzum cunku 10. Gunden sonra gaz sancilari basliyor zaten🤣🤣🤣 oyle yada boyle kendide bizde perisan oluyoruz yani insallah kisa surede atlatir kurtuluruz ilk uc ayi🙁