durununannesi777 kızlar meme reddi ve mama da vermeye başlamak zorunda kalmam sonucunda kızım sadece geceleri emiyordu bugün sütümü sağmak istedim 2 damla geldi o da su gibi sütüm kesildi 😞 geri gelir mi ne yapsam işe yarar kızım daha 4 aylık
Elisarli durununannesi777 bu vakte kadar neden sütünüzü sağmadınız ki gündüz saatlerce şiş göğüslerle nasıl durdunuz . Promalt çok süt yapmıştı bana tavsiye ederim ben sağarak verdiğim için ara ara sütüm çok azalıyor takviye kullanıyorum. Şuan kullandığım takviye instagramda Dilruba Demirezer diye emzirme danışmanı bi bayan var onun bitkisel çayı tavsiye ederim
YaseminAren durununannesi777 3 gün boyunca gunde 1 kere 20 dk sag 20 dk dınlen 10 fk sag 10 dk dınlen 10 dk sağ.. Sut arttırma uyarısı verır ayrıca 2 saatte 1 sagmayı bırakma.. Bestlak yada solgar bak ben bestşak kullandım suya devam bol bol iç ve emmese bıle gevelerınuyurken memene tut bebegı.. Bemım de 3 aylık meme reddı oldu sagarak 6 aya geldım adet zamanları yok denecek kadar azaldı bır ara da canım sıkıldı 2 gun 10 cc bıle gelmedı ama sagmayı bırakma
Kader66 durununannesi777 aynısını yaşadım 3 aylıktı geceyi de bıraktı sütte gitti solgar kullandım bestlak rezene çayları ama bunları kullanirken en önemli şeyi unuttum ilk bebeğim ilk annelik acemilik onu anladım aşırı stres yaptım sütüm gelmiyor emmiyor mama içiyor diye oturup ağladım mama içerken ağladım en önemli faktör stres onu atlata bilirsek gerisi kolay destek alma imkaniniz varsa destek alın emzirme danışmanından
durununannesi777 Elisarli çünkü göğüsüm dolmuyordu😔 gündüz de kızım uyumadığı için sütümü sağamıyordum geceye kadar göğüslerim biraz doluyordu sadece. Bu zamana kadar bestlak denedim işe yaramadı hipp emziren anne çayını aldım ama onu da işe yarıyor mu çözemedim
Elisarli durununannesi777 göğüsler yumuşakkende süt oluyor dolmasını beklediğiniz için sütünüz iyice azalmıştır. Bende bazı günler bebeğimden dolayı çok az sağım yapabiliyorum hemen sütüm azalıyor. 1-2 gün sık sağım yapınca düzeliyor
Elisarli durununannesi777 benimde kızımın uyku problemi var en uzun uykusu yarım saat ama bişekilde sağmaya çalışıyorum şarkılar söylüyorum pusetine koyup bi elle sağıp diğer elimle oynatmaya çalışıyorum . Kukuli şarklıları açıyorum onları çok seviyor dinlerken 10 dk filan oyalanıyor elma armut muz koyup delikli meyve emziğine onu veriyorum hiç sağmamaktan iyidir sizde deneyebilirsiniz bunları
durununannesi777 Elisarli teşekkür ederim deneyeceğim umarım işe yarar gün içinde düzgün uyumaması ve meme reddi bizi epey yordu
Elisarli YaseminAren ruh hali filan aşırı etkiliyor süt konusunda ama bende az geldiği zamanlar bile hiç bırakmadım 25 cc filan oluyordu benim en az o bile şifa niyetine hiç olmamasından iyidir dedim verdim çok şükür anne sütü giriyor içine evlatlarımızın bazen az bazen çok önemli olan süreklilik diyor zaten doktorumda az çok deme diyor
durununannesi777 YaseminAren Elisarli evet bende katılıyorum bu aralar biraz fazla stres yaptım hemen sütüme yansıdı şimdi sağarak en azından tamamiyle kesilmesini önleyeceğim inşallah