Busra00 Merhaba anneler yeni dogum yaptım. İlk zamanlar sütüm cok yogun oluyor ilk dogumumda da öle oldu sagıp posete koyuyodum bi süre sonra bozuldu diye hepsini atmak zorunda kalmıstım ve ziyan olmustu yine öle olsun istemiyorum. Gögüslerim cok dolu oldugu icin aşırı sızlıyor bebegimde malesef cok istahlı degil suan sütüm bosa akıyor ne sekilde degerlendirebilirim fikriniz varmı
Elisarli Busra00 neden bozuldu ki anne sütü poşetlerinden alıp buzluğa atmadınız mı bende öyle yaptım hala daha oradan takviye yapıyorum 2 ay geçince ilk tarihliden almaya başlıyorum 3.aya bırakmıyorum ne olur ne olmaz diye
YaseminAren Busra00 sureklı buzlugu yenıkeyerek gıt. O zaman çöpe gitmez Daha sonra muhallebı dondurma fakan yaparsın.. Ben ıcmedıgı bıberonda kalanları bıle bırıktırıp süt banyosu yaptırdım🙈
tekbasimabakiyorum Buzluğa atın, 3 aya kadar saklanıyor. Ya da süt anne ilanı verebilirsiniz, ihtiyacı olan çok kişi var.
Busra00 Elisarli öle yaptım ama hepsini kullanmaya fırsat olmadı tarihleri gecti atmak zorunda kaldım