Moms22 Merhaba güzel anneler bebeğim 8 buçuk aylık kahvaltıda neler veriyorsunuz hep yumurta sarısı pekmez labne veriyorum değişik avakadolu falan daha yutamıyor pek önerileriniz var mı değişik ?
Aslananne1 Moms22 pankek yapıyorum, omlet yapıyorum, krep yapıyorum, bide işte avakado ile karışım yapıyorum benimde bebeğim 9 ay 10 günlük
YaseminAren Moms22 yumurta sarısını azcık yagla yazdan yaptıgım domatesle verdım geven cok sevdı menemen gıbı ama domates bazı doktorlar 1 yas oncesı verme dıyır doktorun ver dedıyse dene.. Yulaf meyve rendele cevız hurma vs gıbı yapıyorım bazen.. Tarhana yumurta pankek gıbı yaocm pazar da
Seydag Moms22 8 aylıkken yutar aslında avokada filan. Birkaç menüm var benim 1 tatlı kaşığı yulafı suda haşlayıp suyunu süzüp tereyağ yumurta sarısı omlet yapıyorum. Ya da haşlanmış yumurtaya avokado ezip yine yulaf koyup labne karıştırıp veriyorum İki menü de yumuşak oluyor yulaftan dolayı. 8 aylıksa minik minik ver yutar. Arada ıhlamur ya da mandalina suyu verebilirsin ağzı temizlensin diye
saclarinayildizdusmus Aslananne1 b2nde krepçi Yim pankek fln yapıorum 2 yaş oğkumqda 6 aya girecek oğluma vermeye nezaman baslım sorayım dedim size ve degisik kremler oluormu ıspanaklı görmustum
Aslananne1 saclarinayildizdusmus 6 aylik bebeğiniz eğer krep ne bilim pankek yiyebilecek duruma geldiyse yani cigneme yutma becerisi kazanmışsa tabi verebilirsin değişik değişik tarhanali krep pankek avakadolu muzlu ıspanaklı da olur sebzeli yapan var çeşiti kafana göre bebeginin damak zevkine göre yapabilirsin 😊
saclarinayildizdusmus Aslananne1 daha ek gıdaya başlamadım yavaştan baslıyorum salatalık verdım wlınw bıgun hani parçalayacak kadar güçlü degil emiyor kemiriyor öyle gördüm suanda herhalde önce yoğurtla yada ezerek baslıcam 7 8 ay uygun olur herhalde ısırıp koparırsa yer inş ya cok tşkler 🌹
Aslananne1 saclarinayildizdusmus önce alıştırman lazım puturlu yiyeceklere baktın artık tam anlamıyla yiyor alıştı o zaman istediğin kadar cesitlendirebilirsin 😊🥰