mavipinokyo Asyabusra 19 aylık erkek günde bir kere uyuyor iki saat civarı, akşam da 8.30-9 arası gece uykusuna dalar. Anne baba anneanne dede abi abla der 3 ana öğün 2 kere de ara öğün yiyor. Ama çook hareketli.. Yetişemiyorum valla
karaninannesiii1 Asyabusra 19 aylıgız bu ara uykusu cok kötü gece uyanıyor 2-4 arası oturmak istiyor çok sinirlerim bozuldu nasıl aşıcaz bilmiyorum erlen yatınca böyle yapıyor geç yatınca uykusuz kalıyor
Asyabusra mavipinokyo süper maşallah diyelim benimki de 20 aylik kiz bebek meme bıraktırmaya çalışıyorum yemek konusunda biraz sıkıntılıyiz az yiyor ara öğünde neler veriyorsunuz öğlen yemeğini uykudan önceki sonra mı veriyorsunuz
mavipinokyo Asyabusra öğlen yemeği uykudan sonra veriyorum, ara öğünde mutlaka 1 muz yediriyorum diğer ara öğünde evde ne varsa bi şeyler yapıyorum
mavipinokyo Asyabusra öğlen yemeği uykudan sonra veriyorum, ara öğünde mutlaka 1 muz yediriyorum diğer ara öğünde evde ne varsa bi şeyler yapıyorum
Asyabusra karaninannesiii1 bizde bir süre bu gece uyanma oturma problemini yaşadık yine ara ara yapıyor 18 ay uyku gerilemesi oluyormuş ondan olabilir belkide kacta uyuyor
karaninannesiii1 Asyabusra ya işte düzenliydi uykuları şuam bozuldu uyumak istemez oldu veya cok uykusu geliyor akşam 8 bucukta uyuyor sonra geve kalkıyor
Asyabusra karaninannesiii1 gündüz uyku süresi uzun mu peki oda etkiliyor olabilir biz gündüz uykusunu max 1 saat 20 dk uyuyoruz akşamda 8 de yatmış oluyor ama kesintisiz uyku uyumuyor meme için kalkıyor surekli:(
karaninannesiii1 Asyabusra memeyi kestim ben gece azaldı biraz dün yine kalktı bi iki ama bazen hiç kalkmıyor gündüz ben de 1.5 saat uyutuyorum çoğunlukla uykusuzsa 3 saat uyumak istiyor bu sefer gece uyumuyor