Elactus Çocuğum patates kızartmasını çok seviyor hem sağlık açısından hemde pratik açısından almak istiyoruz lütfen marka öneriniz var mı kalabalık bir aileyiz🙏🏻
Ucansupurge Elactus Philips XL kullanıyorum ben aşırı memnunum elim ayağım desem yeridir. Kalabalık ailelere uygun. Kendim kullanmadım ama yui diye bir marka var yorumları güzeldi instada oneriyorlardi birde ona bakın isterseniz benim kullandığım 7,5lt yui iki bölmeli 5+5 şeklinde 10lt.
berosunannesi Elactus philips 9252 kullanıyorum çok memnunum valla patates köfte tavuk ne isterseniz yapın. Ilk basta ne gerek var demiştim ama varmış süper bi icat 🥲😀
Elactus Ucansupurge yui baya uygunmuş aslında büyüğü var mı? Birde patates kızartması konusunda nasıl memnun musunuz?
Elactus berosunannesi phlips indirimde şuan ama iç boyutu nasıl memnun musunuz içleri çok küçük geliyor bana birde bir kaç kişi o kadar para bayılma diğerleride iyi diyor
Miraymomm Elactus Xiaomi kullanıyorum memnunum🥰 Tavuk Et Balık Kızartma Kek Yumurta Pizza Milföy Börek Kumpir yaptım bu zamana kadar hepsinde harika oldu
queen_mom Miraymomm bende xioami kullanıyorum.kek hiç denemedim nasıl güzel oluyor mu .bide nasıl yapıyorsun tarif edersen çok sevinirim 😍bu arada tavuk köfte patates kızartması balık çok güzel pişiriyor Cidden. Tavuk mangal gibi oluyor
Ensar2022 Miraymomm patatesi kaç dakikaya ayarliyosum ve derecesi kaç yapiosun acaba bende aldım ama deniyorum sanki pisiremkyorum.ayarlayamadim.bi turlu
[silindi] Elactus Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum içinden yana problem yaşamadım demirdöküm değil ama Philips bu konuda başlı başına mükemmel bir marka hangi modelini alırsanız alın
Ucansupurge Elactus Dediğim gibi ben Philips kullanıyorum bol bol patates kızartması yaparım üstelik 1 YK yağ yeterli oluyor kayınvalidemler kahvaltıya geldiğinde her seferinde yaparım aşırı beğendikleri için direk airfyeri aldılar o kadar diyim 😂
Aysegul93 Elactus 6.5 litre valla patates tavuk köfte büyük balıklar kestane sebze cok güzel oldu. Henüz başka bir şey denemedim
berosunannesi Elactus yani evet biraz küçük ama bizim gibi çekirdek bi aileye gayet yeterli. Aileniz 3 kişiden fazlaysa yetersiz olacaktır. Onun dışında gayet ideal. Bir de philips kalitesi tartışılmaz. Diğerleri hakkında pek bi bilgim yok🫢
Elactus Ucansupurge ciddimisin off çokta pahalı değer diyorsun peki patatesi dondurulmuş mu? Normal mi? Yapıyorsun canım?
Nur2021 Elactus en buyugunu kullaniyorum 5,5 litre, sadece kek kizartma yapiyorum genelde,bide ekmek kizartiyorum sabahlari,citir citir guzel oluyor
queen_mom catgirlmoms hiç çiğ kalmıyor canım . karıştırmiyorsundur düzgün. Ben tam seçeneğini seçiyorum otomatik 25 dk veriyor aralar da salla uyarısı geliyor her uyarı verdiğinde salla güzelce