Papatya Tugbasaydam Merhaba. Sadece anne sütü alıyorsa vermenize gerek yok. Ben anne sütü ve mama veriyorum. 4,5 aylık bebeğim. Doktorum verebilirsin dedi. Her mama sonrası biraz kaynamış soğumuş su veriyorum.
ErtugrulAnnesii Tugbasaydam anne sütü alsa da ara sıra bi çay kaşığı verin bence anne sütünün %90ı su fakat yerini tutmaz gibi geliyor. 1/2 çay kaşığının da zararı olcağını sanmıyorum.
Ogulveannesi Tugbasaydam ben doğduğundan beri Veriyorum zaten yaz çocuğu temmuz doğumlu çokda güzel içiyor 😊bence verilmeli 👍hiçbir sakıncası yok emdikten sonra biraz su verince gazınıda çok kolay çıkartıyor 😬
CidemNisa Ben doğduğundan beri su veriyorum sadece anne sütü almasına rağmen suyun ne zararı olabilir ki küçücük bebeğe eskiler bize hep vermiş hiç birşey olmaz allahın izniyle
Tugbasaydam Bende sadece anne sütü veriyorum 2.5 aylık oğlum hiç vermedim uzmanlar verilmemesi gerekiyo zaten anne sütünün %90 su diyolar ama herkes bişey söylüyor baskı altında hissediyorum 😀
Sabriyeillke Tugbasaydam bizde vermiyiduk su bugun doktora goturdum su verin dedi ebe vermenize gerek yok demisti
Ozgezafer Tugbasaydam doktorum bana her emzirmeden sonra su ver bikaç çay kaşığı dedi veryorum ben arada
Ogulveannesi Tugbasaydam bende bilmiyordum annem öğretti 🙂tecrübeli nede olsa 4çocuk bir torun yetiştirdi.😬
Tugbasaydam Ogulveannesi büyüklerin sözü yabana atılmamalı gerçekten bazen her ne kadar dinlemesedem 😀
BetulBelis Guzyagmuru bizede öyle söyledi ama ben gün içinde veriyorum iki üç çay kaşığı vermediğim an kabız oluyor