Gevrann Kızlar 8.5 aylık oğlum var. Biliyorum her bebeğin gelişimi farklı ama ne bileyim emeklemesini görmek istediğim için soruyorum. Ne yapıyorsam emeklemek istemiyor. Aşırı hiperaktif oturmak bile istemiyor habire yürüme çabasın da. Ellerini bıraktığım da 4-5 adım atıyor. Ve topu çoook seviyor ellerini tutup top oynamak aşırı hoşuna gidiyor. Sizin bebekleriniz de benim oğlum gibi mi ? ❤️ Yüz üstü bıraktığın an ağlıyor kalkmak için
Caglaa Gevrann kızım 10 aylık pozisyonu alıyor ama geri geri gitmeyi tercih ediyor😂 belki direkt yürüyecektir sizinki adım attığına göre. Benimki de ayakta duruyo ama adım atmaya niyeti yok.😂
Byzgl_2019 Gevrann benimkide 4 gün sonra 9 aylık olcak emeklemiyo ama komando gibi sürünüyo hızlı bi şekilde. 😂Emekleme pozisyonunda da 1 2 adım gidiyo sonra sürünmeyle devam ediyo. Sürekli ayakta durmak istiyo koltuğa tutunup duruyo ama sıralamıyor.
EdaKOSAR Gevrann Benim kızım 8 aylık 20 gündür emekliyor ama yeğenim hiç emeklemeden yürüdü, sizinki erken yürüyecek gibi :)
Byzgl_2019 Gevrann belki emeklemeden yürüyecektir. Ben 9 aylıkken emeklemeden yürümüşüm ama oğluşum babaya çekti galiba henüz yürüyebilceğini sanmıyorum. Eşim 14 aylık yürümüş
Songultortcu Gevrann biz 10 aylık olduk emeklemiyoruz yürümüyoruz tutup kalkmıyoruz sağlığı yerinde gayet iyi ama istemiyor