MinikPandam_ Merhaba anneler bugün ilk dozumuzdu doktor ikisini birden yapmayı teklif etti ama çocuğa ağır gelir diye sadece bex yaptırdık. Birlikte giden var mı doktorlariniz ne diyor ya da bebeğe bir yan etkisi oldu mu bir hafta içinde nimerix’i de yaptırsam mi diye aklım kaldı. Sizin doktorlariniz bu aşılar için nasıl bir plan yaptı?
Melis1706 MinikPandam_ henuz yaptirmadim ama ikisini birden olucak cunku biri a biri b mis ikiside birbirine karsi koruyacak dedindoktor
Yasemin38 MinikPandam_ hiç bir aşıyı birlikte yaptırmamıştı canım bizim doktorumuz devlet aşılarıylada özel aşılar denk geldiği zamanda arasında 1 ay süre olmasına dikkat etmişti
Sedaalya MinikPandam_ bana doktorum bex.yu yapalım 1 hafta sonra nix. yapalım dedi önümüzdeki ay yaptırıcaz inşallah
Balkuupu Biz de ilk dozlarını beraber aldık. Sabah bi ateş yaptı ama ateş düşürücü verdik düzeldi çok şükür 🙏🏻
jasmine16 Merhaba canım bu sorunun aynısını ben defalarca sormuştum :) iki kere aynı anda yaptırdım hiç bir sorun olmadı gece birazcık ateşi çıkmıştı calpol verdim yarım saate düşmüştü. Yani bizde böyle oldu. Doktoruma sorduğumda etki etmesi için zaten peşpeşe aynı anda vurulduğunu söyledi.
123321123 Biz aynı anda 3.ayımızda olduk bir sorun olmadı cok sukur biraz ateş oldu ondada calpol verdim düzeldi,ben böyle konularda doktor ne derse o şekilde yönleniyorum inanın diger türlüsü cok zor anneyiz kıyamıyoruz evet ama ..
Emily37 MinikPandam_ geçen ay ilk dozlarının ikisinide yaptırdık biz hiç sorun yaşamadık şükür.birdahaki ay ikinci dozları vurulucak inşallah o zamanda sorun yaşamayız.
Damladenizadar MinikPandam_ aynı anda yaptırdım iki dox şeklinde ağrı kesici verdik sonrasında bir sıkıntı yaşamadık
beybiliko MinikPandam_ rota ve 2 menenjit aşısını aynı anda oldu, sadece aşıdan sonra bir kasık calpol ver dedi, ateşi çıkmadı, sadece huysuzluk oldu ve bacaklarda şişlik
Barlas_mom MinikPandam_ aynı gün yaptırdık biz 5. Ayda 7.ayda bir de 15.ay olarak her ayda da 2 aşı Şuan tek 15.ay kaldı bizim
Mtm MinikPandam_ bize Dr ikisini aynı anda vurdurabilirsiniz ama biraz ağır gelebilir demişti o yüzden bir ay arayla vurdurabilirsiniz dedi bizde önce nimernrix sonra bexsero vurdurduk
MeetJoeBlack MinikPandam_ ben de ilk dozda korkmuştum birlikte yaptırmaya sonuçta nasıl tepki vereceğini bilmiyorum o nedenle ikisini 1 ay arayla yaptırdım. Ama son dozu ikisini aynı gün yaptırdım, önceki dozlarda olduğu gibi sadece huzursuzluk ve biraz da bacak ağrısı yaptı.
Mrvtlg MinikPandam_ hemşire ve doktor uyarısıyla farklı günlerde yaptırdık ateş olur dediler hiç bir şey olmadı , yanlış hatırlamıyorsam 3 gün sonra yaptırmıştık .
teachermom07 MinikPandam_ biz ikisini aynı anda yaptırdık . 3. Ve 5.aylarda 3.ayda hafif bi ateş olmuştu. Calpol vermiştim. Ama 5.ayda daha rahat atlattık. Ağlamadı hiç. Aradan çıkmış oldu yine olsa aynı şekilde vurdururdum. Onların iyiliği için 🤷🏻♀️
AA201207 MinikPandam_ henüz yaptırmadık ama ikisi birlikte yapilabiliyormus. Aşının güncel fiyatı ne kadar peki