Tinymom Merhaba ekranı tamamen keseceksiniz isterse o gün aç kalsın.Şimdi anne olarak çok zor biliyorum ama mecbursunuz.Aynı şekilde bir yemek yapın sofraya birlikte oturun.Daha sonra siz yemeye başlayın ve kuzumuza hiçbir şekilde ye ,bak ben nasıl yiyorum ,hadi ,bak yemezsen şöyle olur böyle olur demeyin.Sadece önünüze yemeğinizi alın ve yiyin hiç ilgilenmeyin.O sizin yemek yediğinizi görecek.Onun sevdiği şeyler olmasın yedirmek istediğiniz başka bir şey olsun.Hiçbir şey yemeyecektir muhtemelen.Hiçbir şey söylemeyin yiyecek misin annecim yoksa sofrayı kaldıracam diyin yemiyorsa hemen kaldırın.Ara öğün olarak hiçbir şey vermeyin diğer öğün geldiği zaman yine aynı yemeği hazırlayın siz de yine yemeğinizi alın ve aynı şekilde davranın siz yiyin ve ilgilenmeyin .Şimdi diyeceksiniz ki sabahtan akşama kadar yemezse aç mı kalsın.Evet aç kalması lazım.Gerekirse o gün hiçbir şey yemeyecek.Bunu ben değil uzmanlar söylüyor.Ve başka da yolu yok açıkçası.Yemek yemek hayati bir refleks ve inanın sonunda acıkınca sizden yiyecek bir şeyler isteyecek.Ekrana siz alıştırdınız sonuçta o bilmiyordu kestiğiniz zaman da buna alışacak ve istediklerinizi vermediğiniz zaman ne verirseniz onu yemeye.Tabiki arada yemek istemediği sevmediği şeyler olabilir.Biz de her şeyi sevmeyebiliyoruz ya da dönem dönem yemek istemediği zamanlar olabilir.Bu zamanlarda zorlamamak gerek.Onun dışında sabredebilirseniz inanın düzelir 🙏🏻🌸🌸🌸