Sibeliis Merhaba anneler Bebeğim dört aylık ve ayakta durmayı çok seviyor sürekli ayağı kalkmak istiyor İnternet sayfalarında 4 aylık yürütece binebileceği yazıyor Sizce ne yapmalıyım 4 aylık erken mi Siz kaçıncı ayda bindirdiniz?
GamzeTezz Bence cok erken . Hatta cogu doktorlar yurutecı onermıyorlar bıle. Bebegın gelısımını olumsuz etkılıyormus. Yınede bındırmel ıstıyorsanız bence bıraz bekleyın Sibeliis
papatyam-34 Sibeliis 4 aylık iken koydum ama öyle saatlerce değil en fazla 10 dakika koydum tek olduğum için bazen çok zorlanıyordum bırakıp lavaboya da gidemiyordum sürekli ağlıyordu dönüyordu bende kısa süreli olarak koyuyordum kademesini ayakları yere tam değecek şekilde ayarlamıştım parmak ucuna falan basmıyordu
Yarensmom- Sibeliis bir hafta sonra 6 aylık olucaz bende almayı düşünüyorum günde 15-20 dk bişey olmaz bence
Leyla1938 Ay bence koymayın 4 aylık çok erken bir süreç. Ben oğlumda 6 aylıkken koymuştum. Şimdi kızım 4 aylık daha hiç aklıma bilee gelmedi yuruteci cikartmak
Sibeliis Leyla1938 yani bir çok yerde sorun olmayacağı 4 aylıkken konulabileceği yazıyor deneyeceğim bende
papatyam-34 Sibeliis evet duruyordu çünkü sizin dediğiniz gibi sürekli ayağa kalkma isteği vardı hatta yürüteçte nasıl gidileceğini keşfettikten sonra hiç yerinde durmamaya başladı
Busrasil Sibeliis benim bebeğim 5 aylık olcak zaten haftaya diyorum 5 aylık olunca alayım çok basıyor ayaklarının üzerine
fa_sena_y ben koyuyorum bir tek onda oyalanıyo ayakta olduğu için 5 aylık şuan zaten yürüme gibi bi çabası yok olduğu yerde duruyo önüne oyuncaklarını koyuyorum
Deletedmom_39 Sibeliis erken canım biz doktor kontrolünde 5,5 aylıkken başladık onada sadece 5 dk dedi
sarmaliklahana Sibeliis yürüteç almadım yürüme arkadaşı aldım kzıım yüzüne bakmadı. 8.ayında emekleme ye başladı 12. Ayında dogum gününden 1 hafta önce desteksiz yürümeye başladı. Tamamen kendi çabası yani biz destek olduk sadece. 😇 Her bebek aynı değil tabi ama gereksiz ikisi de. Bizim için öyle oldu en azından 🥴