Zeynosileannis Dolap yada gardropsta iç giyim ve çanta satmayı düşünüyorum. Toptancıdan alıp satsam tutar mı sizce 😊
Solingenci_geldi_hanim Zeynosileannis ben 2 yıldır gardropsta 1 satış yaptım ölü oras Dolap uygulamasıda hep ölü alıcılarla dolu ben bı hayır gormedim
Prensesannesiii9 Zeynosileannis tutar bence bende dolap ve gardrops kullanıcısıyım dolap daha aktif bi uygulama ama kesinti oluyor dolapda
Mery103 Zeynosileannis çocuk kıyafetleri satıyorum canım uyguna koydugun zaman satılıyor ben Zara’nın urunlerini satmaya başladım ortalama bir fiyat koy yani arastir bir bak mesela herkes ne kadara koymuş
Zeynosileannis Solingenci_geldi_hanim ben aktif satış yapıyorum şuan ama kendi kıyafetlerimi satıyorum bu dediklerimden emin olamadım. Bazı profiller binlerce satış yapmış hemde evden
Solingenci_geldi_hanim Zeynosileannis teşekkür ederim 🙃 evet meyve bıçağı solingen pella eu temizlik bezi bide telli zor kir bezi satiyorum
Mery103 Zeynosileannis satılıyor canım daha önce de ikinci el kıyafet satmıştım bakabilirsin istersen sayfama http://www.gardrops.com/Ateskids
Mery103 Noname21 değişiyor toptancıdan getiriyorum bazen sipariş alıyorum depodan onlar gönderiyorlar
Noname21 Mery103 bende böyle bir iş yapmak istiyorum ama gidip alamam bana göndermeleri lazım Bildiğiniz bir toptancı var mı acaba
Mery103 Noname21 ben Instagramdan araştırdım buldum bı kaç tane toptancı hangisi bana uygun gelirse ondan aliyorim Instagramdan bakabilirsiniz toptancılık yapan çok kişi var