Hamzaboy öncelikle çok geçmiş olsun büyük sabir isteyen bir hastalık çamaşırları 60 derecede yıkayın tersli duzlu buharlı ütüyle utuleyin aynı şekilde nevresimleri de evi sık sık havalandırın biz 11 ay çektik gerçekten çok zor bı hastalık kanepeleri halıları evin her yerini beyaz sirkeli suyla sildim ben hatta oğlumun yaralarını da onunla temizledim beyaz sirke uyuzun böceğini öldürüyor oğluma kükürtlü vazelin bize de çamur gibi bı krem vermişti doktor üç gün boyunca onu sürdük dördüncü gün sabah duş aldık artık o kadar yorulmuştum ki krem olan kıyafetleri hep copee koydum ben sadece nevresimleri yıkamistim evi temizlemiştim eğer hijyene önem verirseniz çabuk geçer Allah sabır versin ha bide ayakkabının icine kadar sirkeli suyla sildim çok dikkat edin nolur bu öyle aman kullanmayım geçer bişey olmaz denilecek bı hastalık değil eğer erken yöntemini uygulamazsaniz bütün vücudu sarıyor ve gerçekten tedaviye olumlu yanıt vermiyor tekrardan geçmiş olsun sormak istediğiniz varsa bişey olursa sorabilirsiniz