Çaresiz olduğumu hissettiğim başka bir an bilmiyorum. Oğlumu akşam yatırdım 2 saat sonra sesine uyandım bir baktım ki ateşi çıkmıştı. Hemen ateş ölçer ile ölçtüm 39.5 tu ilk kez bu kadar yüksekti. Hemen Dolven verdim üstünü değiştirdim eşim ile annemi çağırdım hemen annem de şükürler olsun bizdeydi. Eşim de diğer odada uyuyordu. Ilık su ile banyo yaptırdık sonra ateşi düştü 36 ya yaklaşık 1.5 saat sonra. Sonra uyudu çok şükür bu sefer yatak titremesine uyandım oğlum titriyordu bu arada 21 aylık. Bir yandan meme diyor bir yandan titriyor ateşini ölüyorum 36.7 diyor. Allahım bakıyorum ateşi de yok sonra annem ile eşimi kayınvalidem de geldi bu sefer o da bizdeydi. Sese kalktılar. Üzerini giydirince titremesi geçti ama ateşi yükseldi birden saniye fark ile 37 38 39 39.5 u görünce hadi hastahaneye gidiyoruz dedik. Zaten ne olduysa o anda oldu. Kayınvalidem oğlumun montunu giydirirken tavana bakıp kasılmaya başlar başlamaz ölüyoooor yetişin dedi ya ben dondum kaldım ölmesin dediğimi hatırlıyorum 😭yazarken bile çok kötüyüm annem hemen aldı yüzünü yıkadı yıkayınca kendine geldi hemen hastahaneye gittik. 8 saat müşahede altında kaldık. Hayatımın en zor günüydü çaresizlik. Rabbime şükürler olsun onu bana bağışladı çok şükür. Duanıza talibim. Kendimi çok kötü hissediyorum 😔😔Ya Rabbim kimseye yaşatmasın kimseye evladı ile imtihan yaşatmasın Amin 😔😔