Oznur_0708 Benvekizim yap gözeneği gibi sanki yağlı bişey yediyseniz ondan olmuş olabilir canım cips mısır tarzı
Keremikobayky Benvekizim bu ben de ve bebeğim de aynı anda olmuştu büyük ihtimal kullandığımız bir takviye vitaminin fazla geldiği bir dönemde olmuş doktor öyle söyledi. Coresatin merhem yazdı oğluma bende yüzüme kullandım iyimizede iyi geldi
Fusunf Benvekizim öyle çok birsey yok geçer zaten amaa afedersiniz bundan önce tüyleriniz daha kötü duruyor
[silindi] Ben de burda bekleyeyim, bende de aynı problem var. Canım sıkıldıkça yolmaya da çalışıyorum
Benvekizim [silindi] sinir olmaya başladım bende yüzüme sürdüğüm pek biseyde yok arada bb krem surerm okadar
Benvekizim Oznur_0708 yani cildim yaglidr ama cips falan yemem oyle çok bayıldığım halde😌arada mısır oluyo ama etkilermiki okadar
Benvekizim Fusunf farkındayım ama kaşlarımı inceltmistim uzatıyorum kuaförüm bı sure uzatmami söyledi 🥰
Fusunf Benvekizim kusura bakmayın dikkatimi cekti kırmak istemedim sizi ama benim hassas olduğum konu olunca ozaman tabi uzatmanız lazım
Benvekizim Fusunf onemli değil hep kendim alıyordum kaslarimi ala ala içine girmişim toparlatmsk için kuaföre gttim bi süre bekletelim dolsun iyce dedi bende hiç sevmem çıkmış tüy ama bukadar belli olmuyor flaşlı yakın cekim oldugu için göze batıyor baya haklisnz🙊☺️