NmalkoC Birberenannesi ben genelde karnabaharın yanına patates kızartması yada fırında kremalı patates yaparım yada bir mantar corbası falan
Nurannee- Birberenannesi ben de ilk defa yapıyorum. 😂 nefis yemeklerden gördüm değişiklik olsun dedim valla 😂
Alse35 Birberenannesi elim boldur dünden kalanları ısıtıcam 😂 Arap tava(ilk kez yaptım) şehriyeli pilav ve domates çorbası 🥰
Birberenannesi Alse35 bi arkadaş daha var Arap tava ilk defa yapmış ben de merak ettim yarın yapayım bari 😄
Birberenannesi kubramomm- ellerine sağlık canım. Ben tavuğu tavuk dünyası yapıyorum başka türlü yemiyorum artık 😄
annesininkuzusuu1 Birberenannesi Kuru fasulye, pilav, körili tavuk sote,yoğurtlu brokoli salatası ve soğan salatası 😊
Birberenannesi annesininkuzusuu1 oh oh maşallah ne çok şey yapıyorsun ben bunları zor yapıyorum kızımla 😊
Naciyeylmz Birberenannesi karnibahari sossuz mu yapiosun bnce kisir yap yanına doyurucu olsun birde hafif çorba domates 🍅 olabilir 🙂bnm fikrim tabi afiyet olsun 💜
Birberenannesi Naciyeylmz beşamel sosla yapıyorum canım. Kısır eşim pek sevmiyor yoksa yapardım her öğün yiyebilirim ben 😋
Belinaytuana Birberenannesi tepsi böreği yapmayı düşünüyorum malzemeler yıkanmış doğranmış ama uşendigimden yapamıyorum 😂😂
Deletedmom_58 Birberenannesi Sabahtan hazırladım yemeklerimi Mercimek çorbası ve nohut yemeği pirinç pilavı yapılacak kaldı. Eşim geç gelecek zaten o yüzden ona acelem yok hava güzel diye dışarı çıkacaktık birden bozdu naparim bilmiyorum 😇
annesininkuzusuu1 Birberenannesi aşçıyım elim çok hızlı bebeğimin öğle uykusunda yaptım bile :) Hergün yapmıyorum zaten yemek yapınca da tam yapıyım bari 😅