lux33 Kaliteli bir zeytinyağı arıyorum ayvalık’ın zeytinyağları çok iyiymiş var mı aldığınız Ben bir site buldum ama güvenilir midir bilmiyorum orada oturan biri var mı bana yardımcı olur mu acaba
SCerenY lux33 eşim ayvalıklı bütün ailesi orda yaşıyor sorabilirim isterseniz ellerinde var mı fiyat ne kadar falan diye
Adakaybike lux33 Sitelerden çok önermiyorum açıkçası gitme imkanı varsa gidip almanız daha mantıklı görerek almanızı tercih ederim bende Manisa Akhisar dayım bizim de yağlarımız meşhur buraya hususi gelip alan oluyo
[silindi] lux33 Ayvalık kooperatif zeytinyağı var. Ben oradan alıyorum online alışverişi de var. Çok da güzeller
lux33 PatronBebek Ben farklı şehirdeyim kargo ile gelecek bana da kaliteli bir yer arıyorum önerebileceğiniz yer var mı
lux33 SCerenY valla çok iyi olur aileme hediye gondercm o yüzden özeniyorum biraz siz bana döner misiniz sorup
Adakaybike lux33 Online siteleri vardır belki akhisar zeytinyağı yazarsanız çıkar benim de site hakkında pek bi bilgim yok maalesef
Mommygirl lux33 evet ama mutlaka beğenirsiniz beğenmeme imkanınız yok ve güvenilir zaten ucuzsa sıkıntı ucuza da var yani 350 de bulursun. Direk kendi numarasından arayın bir de aracılar da fark koyuyor
anestod lux33 eşimin ailesi organik zeytinyağı satıyor. Zeytinlere ilaç falan atılmıyor ama güvenip alır mısınız bilemiyorum. Ben etrafıma özellikle çocuğu olan arkadaşlarima öneriyorum açıkçası ilaç atmadiklari için bende aynı zeytinyağıni kullanıyorum.