normal bekliyorduk bebeğin suyu azaldığı için kontrole diye gittiğimizde doğuma alındım, belden uyuşturma oldu ve en acı çektiğim yer orası oldu böyle bacağına elektrik çarpmış gibi oluyo.sonrasında sen zaten hep ayıksın herşeyin sakince farkındasın, odaya çıkıncada 3 saatte falan hissetmeye başladım otururken acı öle çok yokta ayağa kalkacağın zaman yataktan kalkmak çok zor cidden onuda doğum anı gibi düşün, kendini çok sıkmaman lazım dikişlerden dolayı kalkerken beni bir orası yordu nasıl kalkacağımı bilemedim sonra hep yatağın kenarına yattım 😂 zaten iki 3 kalkmaya alıştım ve sürekli yürüdüm birde belinde ağrı kalmaması için o akşam bool su içmen lazım ben 5 litre su içtim ve 4 bardak falan da kahve e tabi eve gelince de bol bol suya devam zaten süt yapsın diye de, eve gelince de hiç öyle yatmadım hatta 3.günümde balkon sildim dizlerimin üstüne dayanıp🤗 siz siz olun kötü tecrübelere kulak asmayın düşündükçe çağırırsınız sadece doğumum kolay geçsin diye dua edin gerisi Allahın izniyle oluyor ve bebek nasıl gelmek istiyorsa siz önüne geçemiyorsunuz 🌺