Prensinannesiu Bebeğim 1.5 yaşında slepy kullanıyorum gece yatmadan bezini değiştiririm, sabaha kadar üstüne çıkmış uyanıyoruz. Bezden dolayı mı acaba 😒 Bez önerisi olanlar var mı ?
Asyaveannesi04 Prensinannesiu prima premium care doğduğu zamandan beri kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım🌺
Prenssesmom Prensinannesiu bizde de aynı durum oldu geceleri molfix kullanıyoruz sızma yapmıyor gündüzleri de sleppy ya da baby turco kullanıyorum.
Aselllll Prensinannesiu sleppy genelde sızdırma yapıyor cnm molfıx bak veya Goong soft da bakabılırsınız prima baya guzel ama cok pahalı
Olimbonii Prensinannesiu Bende sizma tasirma yasadim sleppy babt turbo ama molfixin pure soft olan var krem rengi paketi ondan aldim cok memnun kaldim dislerinden kaynakli altina asiri sekilde sulu yapiyor ama hic tasirmadi
Ays0 Bedeni kucuk geliyor olabilir mi? Benim kızım da 19 aylık ve sleepy ile molfix karışık kullanıyorum hatta hangisi denk gelirse aliyorum ikisinden de memnunum ama 11.900 kg olmasına rağmen 6 no kullanıyoruz
Prensinannesiu Ays0 Ays0 13 kiloyuz bizde 6. Numara kullanıyoruz ama her sabah üstüne çıkmasından sıkıldım acaba bezden diye mi düşünüyorum
Deletedmom_39 Prensinannesiu slepyy çok küçük bi bez paketi bitirene kadar canım çıktı 🤦🏻♀️ Canbebe ve prima öneririm. Bu arada cırt cırtlar üst üste gelmiyorsa, kiloya bakma canım bi üst numaraya geç