Palestinianbride Trendyol+Tc kimlilk no 6262 gönder gelen şifre ile Molfix 6 numara yeşil paket 100lü Molfix soft pure beyaz paket 88li 206 tl ye geldi BİR ARKADAŞ PAYLAŞMIŞTI DÜN YİNELEMEK İSTEDİM inidirimi başka ürünlere uygulayamadım ama bez baya hesaplıya geldi almayı düşünenler için
Palestinianbride HKyhn ben yapamadım ama yapanlar olmuş 100 tl üzerine 40 tl indirim gibi birşey geliyormuş diğer başlıkta yazmışlardı
Palestinianbride Kayracim doğrudur çok özür dilerim ama bana 500 tane sleepy bezi bedavaya verseniz almam molfix soft&pure bize.en iyi gelen bez market fiyatlarına oranla uyguna geldiği için paylaşımda bulundum belki almak isteyenler olabilir diye yoksa elbette çok çook daha ucuza gelen bezler olabilir
Eminos Kayracim kulot bezden memnunmusunuz bi paket aldim sizdirdi normalde sleepy baglamali kullaniyorum ama yine baglamali beze devam ettim memnunsaniz kulot bez alabilirim bende
Palestinianbride Janset2105 bu bezleri daha uyguna alabileceğimiz sizin bildiğiniz yer varsa paylaşırmısınız?
Janset2105 Palestinianbride normalde bu hesapta adet fiyatı 1.09 a geliyor ben molfix kullanmıyorum ama gördüğüm kadarıyla molfix te adet fiyatı 0.70 kuruşa satılanlar da var ben premium care kullanıyorum onda bile en son adet fiyatı 1.07 den aldım ama siz 6 numara demişsiniz onda daha farklı olabilir
Deletedmom109 100 tl üzerine %20 indirim var. Herşey de geçerli . Tüm operatörlerden şifre alabilirsiniz.
Kayracim Eminos ben gündüz külot bez kullanıyorum gece de bağlamalı molfixi kullanıyorum memnunum.. külot bez de gece sızdırma yaşadım ama gün içerisinde hem bağlaması kolay geliyor bana hemde çok uzun süre bırakmadığım için rahat oluyor ☺️
Palestinianbride Janset2105 Evet malesef numara farkı var birde molfixin yeşil paketleri dediğiniz gibi olabilir ama ben soft pure diye geçen yeni beyaz paketlerden kullanıyorum ve onun adet fiyatıda piyasada pahalı diye bilinen prima nin çeşitleriyle yarışıyor ama gerçekten çok iyi bir bez prima pure protection gibi içeriği temiz çok yumuşak ve memnun kaldığım bir bez ben ya internetten alabiliyorum veya marketten çalıştığım ve eşimde sürekli seyahatte olduğu için indirim kovalama fırsatım bile olmuyor kaba taslak baktığım kadar bu hesaplı geldi o sebepten paylaşmak istedim yoksa çok daha ucuza bulunabilir belkide
Gulsum63 Tam olarak ne mesaj yazcaz ben yazılanı yolladım kampanyadan yararlanamazsınız diye bi mesaj geldi Türk telekomdan 😂