Saremine1996 Bebeğim beş ay 1 günlük ne zaman oturmaya baslatmaliyim oturma belirtileri veriyor kafayı kaldırıyor yatmak istemiyor yatınca ağlıyor doktor 6.aydan itibaren oturtmaya başla dedi geç mi olur acaba
motherthea Saremine1996 hafif hafif kucağınızda çok net bir şekilde dik değil de yarı yatar şeklinde oturtmaya başlayabilirsiniz
Deletedmom_100 Saremine1996 ya benimki oturmak istiyor 4 ay 20 günlük biliyorum yanlış yapıyorum ama oturur vaziyette 2 3 dakika tutuyorum hoşuna gidiyor seside çıkmıyor
gamzearass Saremine1996 4. Ay kontrolündr doktorumuz oturtmaya başlayabilirsin demişti. Biz şu an 5 ay 4 günlüğüz baya baya oturuyor. 🤭
kbrsuzen24 Saremine1996 ya böyle herseyi 6 ay 6 ay ne kadar saçma ya. Zaten bebek belli ediyor kendini. Bende 4 ay 11 günlüğüm çocuk yatmak istemiyor ağlaya ağlaya mı yatıralım. Oturtuyorum kucağımda henüz tek oturmuyor. Ne diyeyim çocuğa yat 6. Ayi mi bekle diyeyim tövbe ya
reryilmaz Deletedmom_100 3.5 aylık aynı bizre böyleyiz sürekli kafayı dikiyor oturma isteği var çözemedim daha ufacık bebe
Durunun_annesii0 reryilmaz bizde de vardı ama doktorumuz erken demişti bi daha da sormadım bizim doktora kalsa ohoooo çok bekleyeceğiz 5 ay 3 günlüğüz çocuğum da hala ısrarcı bende kendim artık yavaş yavaş yapmaya başladım ama soran olursa daha oturtmuyorum 🤣biliyorum herkesin bi lafı olacak ağzında bekliyor zaten laflar 🙄
Ozlem2904 Saremine1996 3.5aylikken belden k3ndini dogrultabiliyodu kalkmaya calisiyodu hep 4.ayda destekli olarak oturmaya başladı 6.ayda desteksiz oturabiliyodu
Betulblc Bende 5 aya yaklaşırken başladım . Kafasını tutabiliyor el kol koordinasyonu iyi kendini kaldırabiliyor vs. Bunun gibi gelişimler yerindeyse oturtabilirsin bence. Bana doktorum istediğin kadar oturtabilirsin demişti. Gelişimle alakalı bebekte .