Minikosannesi Polis eşiyim doğudan batıya gidecegiz hangi illeri önerirsiniz çalışma şartları kiralar lojman eğitim sağlık yönünden hangi iller iyidir
yasacmalamalo Minikosannesi bence Denizli yazın gelişmiş bir ülke tavsiye ederim polis eşi deglm ama orda yaşayıp büyüdüm asker eşiyim bende aydın burdur messla Muğla.derdim ama çok pahalnmis kiralar
minikmelegimmmm Minikosannesi bız samsun düşünüyoruz samsunda yaşayanlar ev fıyatları kiralar ve özellikle ınsanlarından memnun mu? Sehrı gördüm cok guzel ama orda yasayan vars bılgı almak ısterım kreş ımkanı var mı bı de ılcelerı ıyı mıdır?
Minikosannesi minikmelegimmmm Samsunu bizde düşünüyoruz il bakımından herkes öneriyor guzel tüm imkanlar varmis ama çalışma şartları çok yogunmus
yasacmalamalo Minikosannesi Denizli o kdr degl.hanimefndi mesela güzel yerde babamın dairesi var 10 yıllık bina 1200₺ pahalı olmayan yerler de var yani
yasacmalamalo Minikosannesi Acıpayam ilçesi topraklık mah uzumdedesi tavi sahibinden bulmanız lazım tanıdık vs varsa emlakçılar pahalı verir