iremkurumlu97 benim oğlan hıc emmedi sütüm gelmedi, ilk çocuğum benden sana tavsiye herkesi dinleme fikir veren olursa bu benım tercihim de geç.. erken basla alışssın yemek seçme olayı sıfıra iner, geç başlarsan aklı ermiş olcak iyice yemek seçer. Mesela şuan benım oglana keçi yogurdu ver dedı doktor oglan yemıyor. Avakado bayılıyor yogurdun içine dogruyom yogurdun tadı gelınce yemıyor. Ama onun dısında sımdıye kadar yaptıklarımdan yedı hep.. masaya alıyorum onuda eğer baharatsız bi yemek yiyorsam az bişi tadına baktırıyorum çay kaşığı ucu kadar.. çünkü eskiler (annelerımızın zamanında) yemek seçme alerjiii vs yoktu ama z kuşağı ve günümüzde artık organik ürün kalmadı hep gdolu.. bunu en aza indirmek için başla derim. Zaten ek gıdayı şuan bir öğün veriyorsun .. ger kalanlarda yine emiyor çocuk zamanla ek gıdanın gramını artırıyorsun olay bu.. ben doktoruma kendım sordum mama içiyor dedim yani sıvııı sadece sıvı ben istemiyorum adam akıllı yesın dedım. Kg gelişimi önden gittiği için doktor başla dedi. Ha benim sütüm gelseydı cocugu emzirseydım ben gene bu ay baslardım..