TheBaby Melekbebis bebeklil mavisi gidiyor çok erken 10 gün. Bizim maviden çıktı griye döndü sonra yeşile şu an 22 aylık çok değişik bir yeşil ton olarak kaldı
AyyuceNurY Melekbebis ilk oplumun mavşydi yeşil gri oldu şimdi çok güzel bir yeşil ama giydiği kıyafete göre değişiyor 2. Oplum 1.5 aylık mavi henüz bi değişme olmadı ailede mavi göz genetik eşim tarafından da benşm tarafımdan da inşallah küçğk oğlumun da abisi gibi kalıcı olur 🤲🥰
canparelerim Melekbebis bebeklerin göz renkleri büyüdükçe değişebiliyor ama benim oğlumun hiç değişmedi. Doğduğunda çok koyu kahverengiydi zeytin karası gibi, 21aylığız hala da öyle zeytin gözlüm🖤 babasıyla benim gözlerimizin ela olması dışında bir problem yok🤪😅
Ikicocukbiranne Melekbebis 1 aya kadar siyah gibiydi 7.5 aylık şu an 2. Ayından itibaren mavi oldu öyle kalacak gibi görünüyor
Havagul-mms Benim gözlerim mavi elim yeşil 3 aylık oğlum bal köpüğü gibi bize ne demeli 🙄değişir mi sizce?
Ikicocukbiranne Havagul-mms arkadaşım ve eşi mavi gozlu baya belirgin mavi ama 3 çocuğu var ikisi kahve gozlu biri elaya çalıyor. Teyzem ve eniştem kahve gozlu çocukları ikisi de mavi gozlu ben de eşim kahve gözlüyüz kızım ela oğlum 7.5 aylık mavi gozlu değişirse bilemem
Ikicocukbiranne Havagul-mms evet benim çevremde böyle farklı olan çok var doktorum da göz renginin bir önceki nesilden aldığını soylemisti