Mesela önceden biz her ay altın alırdık. Sonra altını sattık bir motor aldık.motor da satışı iyi olan sıfır ayarında ikinci el şeklinde.koyacak yerimiz de vardı sıkıntı olmuyodu.kisin aldık beklettik bı kaç ay sonra sattık başka aldik kalan paraya gene altın yaptık. Bu şekilde bir kaç motor değiştirdik.hemde aracımız yoktu biniyoduk güzel havalarda bir yere giderken.sonra motor piyayasi duruldu zamlar azaldı.iyi kötü bir araba aldık üstüne borç ederek.simdi onun borcunu ödüyoruz.bes ay sonra bu da biticek degistiricez.yani şöyle soylim şuan arabamız 180 bin ederse,biz bir kaç ay önce üç bilezik verip motor almıştık yani 18 bin falandı.yani altın olarak kalsa o kadar etmezdi.piyasayi iyi takip etmek lazım. Tek ölü yatırımımiz kayinbabamin evinin üstüne ev yaptirmakti onda da oturuyoruz diye bişey demiyorum ama sorsan bir daire kadar katlanmadi fiyatı.onu da ben yine istemedim eşimin aklına girmişlerdi. Sizde bütçenize göre altın araba motor vs yatırım yapabilirsiniz.mesela babam bana düşen mirası verdiğinde ev almayı düşünmem dükkan alırım kiraya veririm.