Bir_tospik_annesi Merhaba anneler bebegim 3 aylık pişik problemimiz var ve ne yapsam geçmiyor kabarıyor kızarıyor zeytin yağı kullandım bepantol kullandım pudra kullandım hatta topraga yatırma varmış onu bile yaptım geçmedi suylada yıkıyorum olmuyor başka bir öneriniz varmı acaba neden geçmiyor çogalıyor
ilknurcelik Bir_tospik_annesi mantar olmuştur sudocrem kullanın geçirmezse kortizonlu trivacort yada travazol krem kullanın
Erencinarinannesi Bir_tospik_annesi benim bebeğimde öyleydi ben mustela stelatopia krem ve organik Hindistan cevizi yağı ile bir haftadır yeni rahat ettim benim bebeğim de 3 ay 13 günlük
Lila08 Bir_tospik_annesi benim bebegimde cok kotu pisik olmustu ciger gibiydi poposu sudocrem kullandim hemen gecirdi
Canansah Merhaba desintil diye pişik kremi var ve muhteşem 2 çeşidi var bir pişik önleyici ikincinde pişik olduktan sonra sürüyorsunuz ve kimyasal yok içinde mutlaka deneyin çok geçmiş olsun
Sevde123 Travacort krem kullanın ama 5 günü geçmeyin. Çok ilerlemeyen pişiklerde de hamazinc merhem çok güzel tavsiye ederim
Eslemina Pişik değil mantar olmuştur , antibiyotik kullanımı sonrası kızımda oldu sudokrem hametan bebantol , desitin geçirmedi , en son Trvazol , iki kere kullanımda düzeldi kuru tutun havalandırın günde iki kere ince tabaka halinde travazol kullanım
Kiwi Aynı problem bizdede vardı zeytinyağını ısıttım asidini yok edip sürdüm işe yaramadı hametan işe yaramıyordu artık trivazol kremin içine alkol olduğu için canı yanar düşüncesiyle şahsen ben kullanmadım. Tek çareyi hindistan cevizi yağında buldum bir kaç gün içerisinde tamamen yok etti tavsiye ederim hemde doğal. Bu arada sudocrem desitin mustela pişik geçiren krem değildir pişik önleyicidir oluşmul pişikşerde bir yararı olmuyor maalesef lütfen hindistan cevizi yağını deneyin
omerinannesi5320 Kiwi mustela ile terramycin karıştırıp sürdüm ben bir gün her altını değiştirip kuruladığımda sürdüm ertesi gün uyandığında yoktu ve pişik oluşmuştu hatta bazı yerleri derisi kalkmış gibiydi bana sağlık ocağında bir hemşire önermişti ve işe yaradı
Aysemira2019 Bir_tospik_annesi hametan ve trosyd sürünce 3 4 güne iyileşir.benim kızım da çok kötüydü iyileşiyor çok şükür.Benim de şöyle bir problemim var sıksık altını değiştiriyorum pişik geçsin diye yoksa daha da pişiriyor.uykusunu çok böldüm uykusuz kalınca gelişimi iyi olmayacak diye üzülüyorum.bir yandan da poposunu öyle görmek üzüyor😭
Gizemmdenizz Bir_tospik_annesi bende de vardı ıslak mendıl kullanmıyorum pamuk ve suyla poposunu siliyorum cok şükür daha olmadı cnm
Acemianne42 Aysemira2019 karistirip uada once birini sonra birini farketmez ama cok faysasi var kizim dis cikaricak ve ishaldi cok pisigi olmustu kullandim her bez degistirmede 2 gunde birseyi kalmadi
Ahanife Bir_tospik_annesi hamazinc tavsiye ederim anında hafifletiyor ben onula kurtulmuştum pişikten
Baharisilak_38 Bir_tospik_annesi mantar olmuştur canım bende çok şey denedim rutin olarak kullandığım krem sudocrem ama onun dışında herşeyi denedim geçmedi.En son trosyd diye bir krem aldım o geçirdi çok şükür